Székely Panna feljegyzései

Egy kisbaba mindennapjai, avagy hogyan lesz a ruhacsomóból kipislogó, bőszen cumizó nyüszögőből cserfes, szaladgáló kisleány (megelőlegezve).

Utolsó kommentek

  • pepe hugi: Nagyon szép a babakocsid! (2008.04.05. 11:12) Új babakocsit kaptam
  • CrossMother: Szia Bableves! Örülünk, hogy itt voltál és hogy ilyen jó kis Csipetke voltál. Nagyon örültünk Neke... (2008.02.06. 00:23) Anya magányos és beteg
  • Nagyi: Szia Anyu és Apu! Azért ne aggódjatok, jól érzem magam. Eszek, iszok, játszok és alszok rendesen. ... (2008.02.05. 08:32) Anya magányos és beteg
  • Xanyu: Anyádnak vége.. :)))) Hihi!!! Good Luck! :))) (2008.02.03. 21:54) Anyának vége! Kúúúszom!
  • Nagyi: Drága Pannácskám! Nagyon örülök, hogy megint tanultál valamit. Csak így tovább! Ügyes légy -) nagyi (2008.02.02. 23:44) Anyának vége! Kúúúszom!
  • Utolsó 20

A "Ba-ba" és a kúszás esete

2008.01.11. 16:56 - Pumatex

Címkék: cumi beszéd mutatvány kúszás cumisüveg

"B", azaz "Babababa". Most már ezt is tudom. Egész komoly fegyvertáram van mássalhangzókból. B, d, p, t. Alakul, alakul. Magánhangzó-ügyben kicsit nehéz a helyzet, mivel a hangzóim félig ilyenek, félig olyanok. Valahol az á és é között. Olyan finnesen ä-sak. Na mindegy, ezekkel még majd foglalkozom később.

Mozgás témakörben is vannak előrelépések. Szinte kúszom már, épp csak nem haladok. Oldalra istenien tudok fordulni, mert akkor a fenekem nagyjából egy helyen van, nem kell elhúzni, olyan nehéz. :) De a technika itt is alakul, lassan rájövök, hogy hogyan lehet előre haladni.

Viszont a cumival új mutatványt tanultam Apával. Amikor a reggeli előtt közelít a számhoz a cumisüveggel, azt mondja nekem: "Panna, köpd ki a cumit!". Megtanultam, hogy ilyenkor phö! ki kell köpnöm. Ez néha olyan jól sikerül, hogy a cumi valahol a szék alatt landol. Anya indulhat lelkes (hehe) hajnali cumivadásztra...

A bejegyzés trackback címe:

https://szekelypanna.blog.hu/api/trackback/id/tr94293637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.



süti beállítások módosítása