Székely Panna feljegyzései

Egy kisbaba mindennapjai, avagy hogyan lesz a ruhacsomóból kipislogó, bőszen cumizó nyüszögőből cserfes, szaladgáló kisleány (megelőlegezve).

Utolsó kommentek

  • pepe hugi: Nagyon szép a babakocsid! (2008.04.05. 11:12) Új babakocsit kaptam
  • CrossMother: Szia Bableves! Örülünk, hogy itt voltál és hogy ilyen jó kis Csipetke voltál. Nagyon örültünk Neke... (2008.02.06. 00:23) Anya magányos és beteg
  • Nagyi: Szia Anyu és Apu! Azért ne aggódjatok, jól érzem magam. Eszek, iszok, játszok és alszok rendesen. ... (2008.02.05. 08:32) Anya magányos és beteg
  • Xanyu: Anyádnak vége.. :)))) Hihi!!! Good Luck! :))) (2008.02.03. 21:54) Anyának vége! Kúúúszom!
  • Nagyi: Drága Pannácskám! Nagyon örülök, hogy megint tanultál valamit. Csak így tovább! Ügyes légy -) nagyi (2008.02.02. 23:44) Anyának vége! Kúúúszom!
  • Utolsó 20

A majdnem-puszi és a majdnem-"Anya"

2008.01.07. 16:26 - Pumatex

Címkék: anya apa beszéd puszi

Imádom, ha puszit dobnak nekem. Azt mondjuk kevésbé, hogy az arcomra is adnak, olyankor elhúzódom. De a puszi úgy általában, az valami nagyon jófej dolog.

Már régóta próbálkozom. Voltam vagy két és fél hónapos (ha jól emlékszem), amikor egyszer sikerült 4, azaz négy darab teljes puszit adnom Anyának, egy büfiztetés közben, de az akkor egyszer sikerült, többet nem. Úgyhogy most megint megpróbálkoztam vele.
Össze kell cuppantani az ajkakat, pici vákuumot képezni bent, aztán széthúzni, és amikor szétnyílnak az ajkaim, elcuppan. Na, ez így elmondva egyszerű, de megcsinálni már sokkal nehezebb. Végül kitaláltam egy olyan módozatot, ami egész jól megy. Annyi csak a különbség, hogy az alsó ajkam használata helyett a nyelvemet dugom ki. Így olyan, mintha nyújtogatnám, viszont a cuppanó hang majdnem teljesen ugyanaz. Anya el van olvadva.

És amitől végképp el van olvadva, az az, hogy már majdnem kimondom, hogy "Anya". Mondjuk főleg akkor, ha hívom, és úgy hangzik, hogy "Ajjaaaaa", de a szándék megvan.

Úgyhogy mindkét ősömet totál elkápráztattam. Nnnna.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekelypanna.blog.hu/api/trackback/id/tr8288339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.



süti beállítások módosítása