Székely Panna feljegyzései

Egy kisbaba mindennapjai, avagy hogyan lesz a ruhacsomóból kipislogó, bőszen cumizó nyüszögőből cserfes, szaladgáló kisleány (megelőlegezve).

Utolsó kommentek

  • pepe hugi: Nagyon szép a babakocsid! (2008.04.05. 11:12) Új babakocsit kaptam
  • CrossMother: Szia Bableves! Örülünk, hogy itt voltál és hogy ilyen jó kis Csipetke voltál. Nagyon örültünk Neke... (2008.02.06. 00:23) Anya magányos és beteg
  • Nagyi: Szia Anyu és Apu! Azért ne aggódjatok, jól érzem magam. Eszek, iszok, játszok és alszok rendesen. ... (2008.02.05. 08:32) Anya magányos és beteg
  • Xanyu: Anyádnak vége.. :)))) Hihi!!! Good Luck! :))) (2008.02.03. 21:54) Anyának vége! Kúúúszom!
  • Nagyi: Drága Pannácskám! Nagyon örülök, hogy megint tanultál valamit. Csak így tovább! Ügyes légy -) nagyi (2008.02.02. 23:44) Anyának vége! Kúúúszom!
  • Utolsó 20

Evésproblémák

2008.01.25. 16:46 - PannaAnya

Címkék: evés fogzás

Jajjjajjj. Nem tudom, hogy a fogam jön-e, vagy valami más, mindenesetre problémáim vannak evés-téren.

Este és reggel minden oké, jön a tuti cumisüveg, este Anyától, reggel Apától, de mindig fincsi tej van benne. Eddig oké. De aztán délelőtt, délben és délután hiába hoz Anya mindenféle finomat, semmi nem kell. Két kanál, utána ordítok, zokogok.
Szerintem a fogaim jönnek, mert ráadásul feszít is valami a számban, meg Anya látott kis fehér-szerű valamiket az ínyemen. Ráadásul jól esik, amikor simogatja, és amikor nagyon rossz, akkor bekeni valami izével, ami finom, de fontosabb,hogy egy időre elmúlik minden rossz a számból. Úgyhogy nagyon gyanúsak ezek a dög fogak.
Amikor fáj, akkor annyira rossz, hogy órákig üvöltök, szegény Anya meg fel-le rohangál, próbál mindenfélét, de semmi sem javít a dolgon. Anya estére már csak húzza magát, mindig azt mondja, hogy "teljesen kész vagyok idegileg". Én ezt nem értem. Kész van, az látszik, nem lóg róla semmi, egyben van, de mi az hogy "idegileg"? Na mindegy, majd kiderül.
Aztán hazajön Apa, átvesz engem, megnyugtatja Anyát, megfürdet és jöhet a vacsi.

Szóval, nem egyszerű.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekelypanna.blog.hu/api/trackback/id/tr83311433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.



süti beállítások módosítása